Yael Freifeldt

Hos Notabene er vi fascinerede af stærke kvinder der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er i dag og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med, når PR-chef i ejet firma, Yael Freifeldt fortæller.

 

HVAD FÅR DIG UD AF SENGEN OM MORGENEN?

Det gør min 2 årige datter, som plejer at vågne mellem 05.00-05.30 om morgenen. Jeg er klart ikke et A-menneske, men med børn er det ikke en option ;-)

HVAD KARAKTERISERER DIT LIV LIGE NU?

Mit liv pt. er et dejlig mix af tid med mine skønne børn, min dejlige mand, og et arbejde jeg elsker. Ofte kaotisk, men på en god måde :)

HVORDAN FINDER DU DIN WORK/LIFE BALANCE?

Hmm, det er svært. Når man er selvstændig og elsker sit job, kan man jo arbejde hele tiden. Men når jeg henter mine børn fra hhv. skole og vuggestue, så prøver jeg at lægge min telefon fra mig og være sammen med dem. Det er nogen gange lettere sagt end gjort. Som selvstændig har man næsten aldrig fri, og selvom jeg sidder på gulvet og leger Duplo med min lille datter eller er til fodbold med min store søn, så må jeg en gang i mellem tage et opkald, svare på en mail, eller andet arbejdsrelateret. Jeg prøver selvfølgelig at sortere i hvad der er vigtigt at svare på lige nu; nogle ting kan sagtens vente til dagen efter eller om aftenen når børnene er lagt i seng. Der sidder min kæreste og jeg ofte og arbejder - han er også selvstændig.

HAR DER VÆRET ET VENDEPUNKT DER HAR VÆRET MED TIL AT DEFINERE DEN KVINDE DU ER I DAG?

Jeg synes alligevel der er mange vendepunkter i mit liv. Men da jeg blev mor for mit ældste barn Noah, for næsten 10 år siden, som 28 årig. Det var et ret stort, personligt, vendepunkt. Fra den ene dag til den anden, var jeg et menneskes mor - det var ret stort! Jeg gik fra at have festet hver weekend i London med alle mine venner til at skulle forholde mig til bleer, amning og alt, alt for lidt søvn. Der blev jeg meget hurtig voksen. Et andet vendepunkt i mit liv, var da jeg blev selvstændig for 5 år siden. Det var et drøm jeg havde haft i mange år, som pga. en masse forskellige faktorer, blev gjort til virkelighed.

HVAD INSPIRERER DIG FOR TIDEN?

Åh, mange ting. Mit showroom er fyldt med en masse fine forårs kollektioner i de smukkeste farver og print. Dem kigger jeg på hver dag, og bliver super inspireret og beder til at foråret er på vej. Jeg er vild med det franske mærke, Indress’ fine og finurlige univers - fyldt med fjer, silke og pastelfarver.

Yael inspirationsbillede

Yael inspirationsbillede

Yael inspirationsbillede

Shop now