EN

Notabene Shoes

Menu

Den perfekte accessory

Notabene tilbyder et eksklusivt og varieret udvalg af alle typer sko og støvler med tidens trends og tendenser for øje. Hvad enten du søger sko med et casual, klassisk, råt eller feminint udtryk, har Notabene et stort udvalg at vælge imellem til enhver anledning og sæson.  • Støvler

  Hos Notabene finder du støvler til enhver smag og anledning. Vores udvalg tæller blandt andet de rå flade støvler, feminine ankelstøvler og trendy støvler med skjult wedgehæl. Vigtigst af alt er vores øje for detaljen, som gør vores støvler særligt unikke. 

  shop nu

 • Heels

  Et par heels er et musthave for enhver fashionista og hos Notabene er vi stolte af at kunne tilbyde et eksklusivt og varieret udvalg til din særlige anledning. Om du søger en elegant stilet, en klassisk pump eller en edgy sandal med wedgehæl, kan du hos Notabene finde et væld af farver, materialer og hælhøjder. Find din favorit hos Notabene.

  shop nu

 • Flats

  Hos Notabene finder du et eksklusivt udvalg af yderst komfortable flats. Dyk ned i vores sortiment af trendy loafers, klassiske ballerinaer, eller cool sneakers og slip-ons. Den komfortable pasform er i højsædet og kombineret med et elegant design inspireret af nutidens trends, kan de pifte ethvert hverdagssæt op.

  shop nu

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok