EN

Notabene Shoes

Menu

Spørgsmål og svar

Hvilke lande leverer I til?

Under Levering kan du få mere information om leveringsmetoder, leveringstid, fragtomkostninger samt hvilke lande vi sender til.
Hvis du fortsat har spørgsmål omkring levering, kontakt da venligst webshop@notabene.dk

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse

Når du placerer en ordre på notabene.dk modtager du, efter få minutter, en ordrebekræftelse på mail. Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse på mail, tjek da eventuelt dit spamfilter. Den manglende ordrebekræftelse kan desuden skyldes, at den angivne mail ikke er korrekt. Selvom du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, er det stadig muligt at din ordre er gået korrekt igennem og du bedes derfor venligst kontakte os inden du placerer en ny ordre. På den måde undgår vi eventuelle dobbeltbestillinger.
 

Hvornår bliver min pakke afsendt?

Vi bestræber os på at behandle og levere din pakke indenfor 1-3 hverdage. Ved bestilling på hverdage inden kl. 10, forventer vi at kunne levere varen til dig indenfor 2 hverdage. Leveringstider er et udgangspunkt og vi tager forbehold ved udsalg, da der her må forventes længere leveringstid.  

Jeg har bestilt 'Pick up in store' - hvornår kan jeg afhente min ordre?

Alle ordrer bestilt før kl. 10 er som regel klar til afhentning samme dag. Afvent venligst en bekræftelsesmail som angiver hvilket tidspunkt din ordre er klar til afhentning. Det er ikke muligt at afhente din ordre førend du har modtaget denne mail. Din ordre vil blive opbevaret indtil afhentning, men afhent venligst hurtigst muligt. 


Hvordan returnerer jeg en vare?

Find mere information om hvordan du returnerer under Returnering.

Det er både muligt at returnere via post og ved at aflevere købet i vores butik på Kronprinsensgade. Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur via post.

Returadressen er: 

Notabene
Kronprinsensgade 10
1114 København K 
Danmark 

Størrelsen passer ikke - kan jeg bytte til anden størrelse?

Såfremt du ønsker at bytte dit online køb til anden størrelse bedes du kontakte os på webshop@notabene.dk, hvorved vi vil finde frem til den løsning der passer dig bedst. Det er dog kun muligt at ombytte til anden størrelse, så længe at den ønskede størrelse fremgår på vores webshop.

Jeg fortryder mit køb - kan jeg annullere min ordre? 

I tilfælde af at du ønsker at annullere din bestilling, bør du hurtigst muligt kontakte os på webshop@notabene.dk. Har du allerede modtaget en mail om, at varen er afsendt, er det desværre ikke længere muligt at annullere købet. I det tilfælde skal varen returneres som et hvert andet fortrudt køb, efter du modtager varen med posten. 
 

Der er en fejl på varen - hvad gør jeg?

Inden vi afsender din vare, bestræber vi os på, at det bestilte produkt er i den bedst mulige stand. I tilfælde af du modtager et defekt produkt eller at det bestilte produkt ikke stemmer overens med din forventning, bedes du kontakte os på webshop@notabene.dk. Vær opmærksom på, at webshoppen deler lager med vores butik på Kronprinsensgade, hvorfor det kan forekomme, at produkter solgt på webshoppen kan være blevet prøvet på af andre kunder. Dette opfatter vi ikke som værende en mangel. 

Får I skoen tilbage i min størrelse?

Hvis du har spørgsmål vedrørende om vi får en style tilbage på lager, kontakt da venligst vores butik på: store@notabene.dk
 

Jeg har sendt retur - hvornår får jeg mine penge tilbage?

For mere information om returnering og kreditering, se Returnering.
 

Der mangler en vare i min levering

Såfremt der mangler en vare i den pakke, du har modtaget, eller at du har modtaget et forkert produkt, beklager vi mange gange. Kontakt os hurtigst muligt på webshop@notabene.dk, så vi kan finde en løsning på problemet hurtigst muligt.
 

Kan I pakke min ordre ind som gave?

Ja, når du lægger en ordre hos Notabene, har du mulighed for at få din ordre pakket ind som gave. Du kan desuden vælge at få vedlagt en personlig hilsen sammen med din ordre, som angives i forbindelse med check-out. Begge dele er gratis.

 

Hvordan får jeg besked om nye varer, lagersalg og gode tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye varer, udsalg, VIP events og gode tilbud. Du kan tilmelde dig ved hjælp af formularen som kan findes nederst på sitet. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af afmeldingslinket i det seneste nyhedsbrev.

 

Hvordan måles hælhøjden?

Den angivne hælhøjde er målt midt på siden af hælen og er derfor en median af hele hælens højde. Hælhøjden måles altid på en størrelse 37 og for at bibeholde samme udtryk i alle størrelser kan hælhøjden derfor afvige en smule ved andre størrelser.

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok