EN

Notabene Shoes

Menu

Handelsbetingelser for Notabene.dk

Notabene.dk drives af:

Notabene

Kronprinsensgade 10
DK-1114 København K

Tlf.: +45 33 13 38 13
E-mail: webshop@notabene.dk

CVR-nr.: 19860647

Notabenes almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for ethvert salg og enhver leverance fra Notabene, medmindre der mellem dig og Notabene er indgået en skriftlig aftale, der fraviger bestemmelserne, eller bestemmelserne i øvrigt måtte være i strid med beskyttelsespræceptive regler for forbrugere.

Når du handler på Notabene.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Notabene gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Notabene.dk, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold. Du er derfor påkrævet selv at gemme bevis for din handel med Notabene.dk. I din pakke forefindes en faktura, som er dit bevis på handlen. Denne skal gemmes og forevises ved eventuelle reklamationer.

PRISER
Vores priser er fastsat i overensstemmelse med nuværende råvarepriser og med forbehold for eventuelle ændringer i valuta og moms. Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25 procent moms. Bliver momssatsen ændret, forbeholder vi os ret til at justere vores priser tilsvarende. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl samt udsolgte og udgåede varer. 


BETALING
Du kan betale med MobilePay samt følgende kort: Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, Eurocard, Diners Club, JCB. 

Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt afsted fra os. Kvitteringen, som skal bruges ved eventuel returnering og reklamation, kommer sammen med din pakke, hvorfor den derfor skal gemmes. Den E-mail, du modtager fra os ved bestilling, er IKKE en kvittering og er derfor ikke tilstrækkelig i forbindelse med returnering eller reklamation.

Når du betaler med betalingskort hos Notabene, formidles dine kreditoplysninger via hjemmesiden til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse. Dine kortoplysninger er helt private og vil ikke blive delt med andre, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

I tilfælde af at varen udebliver, får du selvfølgelig dine penge tilbage.


LEVERINGSMÅDER

Forsendelse i Danmark 

Vi tilbyder gratis levering ved afhentning af pakken på dit lokale posthus/afhentningssted eller omdeling til privat adresse eller erhvervsadresse. Skulle din vare komme til skade under leveringen, dækker reklamationsretten (se afsnittet ”Reklamation”). Vores fragtfirma leverer din vare på leveringsadressen mellem kl. 08:00 og 16:00.

Leveringstid i Danmark

Vi bestræber os på at behandle og levere din ordre hurtigst muligt indenfor 1-3 hverdage. Ved bestilling på hverdage inden kl. 10 forventer vi at kunne levere varen til dig indenfor 2 hverdage. Ved udsalg må der dog forventes op til en dag længere leveringstid.

Forsendelse til udlandet
Vi benytter ligeså DPD til at levere varer til øvrige adresser i Europa. Undtagelsesvist sender vi til Norge, Sverige og Grønland med Post Danmark.

Afhentning i butikken
Vær opmærksom på, at såfremt du har valgt ’Afhentning i butik’ som forsendelsesmetode, vil du, når vi har behandlet din ordre, modtage en e-mail når den er klar til afhentning. Din ordre er derfor ikke klar til afhentning før du har modtaget denne bekræftelse.

Levering i udlandet
Skal du have varer leveret i udlandet, tager vi forbehold for betingelserne for den lokale udbringning. Vi kan derfor ikke garantere et bestemt leveringstidspunkt ved udlandslevering.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

• Danmark: DKK 0 (uden omdeling) / DKK 0 (med omdeling)

• Sverige: DKK 0 (uden omdeling) / DKK 0 (med omdeling) 

• Tyskland: DKK 55 (uden omdeling) / DKK 75 (med omdeling)

• Norge: DKK 215 (uden omdeling) / DKK 245 (med omdeling)

• Belgien : DKK 60 (uden omdeling) / DKK 80 (med omdeling)

• Finland: DKK 75 (uden omdeling) / DKK 95 (med omdeling)

• Frankrig: DKK 195 (uden omdeling) / DKK 215 (med omdeling)

• Færøerne: DKK 175 (economy) / DKK 250 (med omdeling)

• Grønland: DKK 185 (economy) / DKK 300 (med omdeling)

• Holland: DKK 55 (uden omdeling) / DKK 75 (med omdeling)

• Luxemborg: DKK 65 (uden omdeling) / DKK 85 (med omdeling)

• Østrig: DKK 125 (uden omdeling) / DKK 150 (med omdeling)

• Estland: DKK 165 (uden omdeling) / DKK 180 (med omdeling)

• Bulgarien: DKK 300

• Grækenland: DKK 540 

• Irland: DKK 190

• Island: DKK 300

• Italien: DKK 205

• Kroatien: DKK 300

• Letland: DKK 300

• Liechtenstein: DKK 250

• Litauen: DKK 300

• Monaco: DKK 205 

• Polen: DKK 175

• Portugal: DKK 250

• Rumænien: DKK 300

• Rusland: DKK 300

• Schweiz: DKK 250 

• Slovakiet: DKK 175

• Slovenien: DKK 300

• Spanien (ekskl. Balearerne og De canariske øer): DKK 250

• Storbritannien: DKK 205

• Tjekkiet: DKK 175 

• Ungarn: DKK 300

• USA: DKK 300 

• Øvrige lande: DKK 400


Bemærk! Vi er hos notabene.dk ikke ansvarlige for, om det nationale toldvæsen i dit land opkræver told og moms på forsendelser.


RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb har du en fortrydelsesret på 14 dage efter du har modtaget varen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Notabene på webshop@notabene.dk omkring din fortrydelse inden 14 dage efter du har modtaget varen. Varen skal som udgangspunkt returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den samt returneres i original emballage. Såfremt dette ikke er tilfældet eller varen har været håndtereret på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, tilbagebetales købsbeløbet kun delvist. 

Du er velkommen til at returnere dit køb I vores butik i stedet for at sende med post. Vær dog opmærksom på, at beløbet vil blive automatisk tilbagebetalt til det anvendte betalingskort og du vil modtage en email-kvittering på den angivne emailadresse. Ved returnering i butikken skal den vedlagte faktura medbringes som købsbevis.

Ved returnering via post bedes du vedlægge fakturaen samt en udfyldt returformular, som medfulgte i pakken da du modtog den. Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur via post samt at pakken skal afsendes med omdeling.

Returadressen er:

Notabene
Kronprinsensgade 10
1114 København K

Bemærk, at såfremt pakken alligevel sendes uden omdeling, vil denne ikke blive afhentet og derfor sendt retur til afsender efter 14 dage.

Notabene tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur eller 
senest 14 dage efter vi har modtaget dokumentation for din beslutning om fortrydelse samt dokumentation for varens returnering. Notabene tilbagebetaler kun returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes. Vær opmærksom på, at hvis du har betalt med Mastercard kan der gå op til to uger efter kreditering, før pengene er synlige på din konto.


REKLAMATION
Du har, når du handler hos notabene.dk, ifølge købeloven, to års reklamationsret på mangelfulde varer. Skulle du, ved levering, være så uheldig at modtage en forkert eller beskadiget vare, skal du reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget manglen, dog senest 14 dage fra leveringsdagen. Det er dog en forudsætning for at udnytte reklamationsretten, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller af anden skadevoldende adfærd.

Vær opmærksom på at notabene.dk deler lager med Notabene på Kronprinsensgade. Hvorfor det kan forekomme, at produkter solgt på webshoppen, kan være blevet prøvet på af andre kunder. Dette opfatter vi ikke som værende en mangel.

Ønsker du at reklamere på en modtaget vare bedes du fremsende fotos samt en beskrivelse af fejlen til vores e-mailadresse webshop@notabene.dk, hvorefter vi vil vurdere din sag. Er varen købt i vores fysiske butik på Kronprinsensgade 10 i København bedes mailen sendes til store@notabene.dk. Du kan også udnytte reklamationsretten ved fremmøde i vores fysiske butik - medbring blot din ordre samt faktura. Vi forbeholder os ret til, med et enkelt forsøg, at afhjælpe en mangel eller erstatte med en tilsvarende ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.


RISIKO OG ANSVAR
Ansvaret for varen overgår til dig, når varen er leveret til dig. Herefter overgår ansvaret for varen først til Notabene, når Notabene har modtaget den returnerede vare. Notabene kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning. En eventuel tvist mellem dig og Notabene afgøres efter danske regler ved Københavns Byret.


KLAGEADGANG

Såfremt du ønsker at klage over en vare, som er købt hos Notabene, er du som kunde hos os altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Notabene kundeservice kan både kontaktes pr. e- mail samt via telefon. Kontaktoplysningerne finder du på vores hjemmeside under ’Kontakt’, hvilket kan findes nederst på vores forside.

KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN, CENTER FOR KLAGELØSNING
Såfremt det ikke lykkes os at finde frem til en tilfredsstillende løsning, kan du, hvis betingelserne herfor er opfyldt, indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning. Du kan klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen ved at fremsende din klage til adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via www.forbrug.dk.

EU KOMMISSIONENS ONLINE KLAGEPORTAL
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du anvende EU-Kommissionens online klageportal. Du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage til EU-Kommissionens online klageportal, bedes du angive vores e-mail adresse, som er følgende: webshop@notabene.dk

FORBRUGERKLAGENÆVNET
Forudsat at vi ikke når frem til en fælles løsning gennem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning kan du klage til Forbrugerklagenævnet via følgende link: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx

 

Privatlivspolitik

NOTABENE.DK DRIVES AF:

NOTABENE

KRONPRINSENSGADE 10 
DK-1114 KØBENHAVN K 

TLF.: +45 33 13 38 13 
E-MAIL: WEBSHOP@NOTABENE.DK 

CVR-NR.: 19860647  

Hos Notabene er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, vi modtager. Vi ønsker at være åbne og gennemsigtige omkring vores behandling af dine personlige data. Derfor har vi en politik, der beskriver, hvordan dine personoplysninger behandles og beskyttes. Vi er ansvarlige for personlige oplysninger, der leveres på www.notabene.dk, og vi videregiver kun personlige oplysninger til vores leverandører/samarbejdspartnere, hvis det er nødvendigt i forbindelse med den service, vi leverer til dig. 

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.


Indsamling af oplysninger

Notabene indsamler oplysninger om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på hjemmesiden, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver en bestilling og/eller deltager i konkurrencer, og du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden. 

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af et køb i vores webshop. 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde: 

Når du handler online på webshoppen 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 
Når du opretter en brugerkonto 
Når du deltager i en konkurrence 

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os.


Tilmelding til nyhedsbrev
 

Ved at indtaste dine oplysninger og tilmelde dig nyhedsbrevet giver du os samtykke til, at vi kan sende dig vores nyhedsbrev. Det er kun Notabene der modtager og har adgang til dine oplysninger, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke via afmeldingslinket i bunden af ethvert nyhedsbrev.


Oprettelse af brugerkonto

Når du opretter en konto ved Notabene, behandles dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Dette betyder, at dine personoplysninger behandles fortroligt. Formålet med at indsamle dine oplysninger er at oprette en konto til dig, hvorved du kan få adgang til din ordrehistorik, gemme flere leveringsadresser og komme hurtigere igennem checkout. 

Du kan til enhver tid kontakte os på webshop@notabene.dk og få udleveret en kopi af de personoplysninger, vi har om dig. Derudover kan du altid bede os om at berigtige forkerte oplysninger, slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine oplysninger. Såfremt du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger er du også velkommen til at rette henvendelse på ovenstående mailadresse eller pr. telefon på +45 33 13 38 13. 

Hvis du ønsker at din konto slettes kan du til enhver tid skrive en e-mail til webshop@notabene.dk og bede om, at din konto slettes. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet.


Anvendelse af oplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål: 

Gennemførelse af ordrer i vores webshop 
Tilmelding til nyhedsbrev 
Administration af brugerkonto 
Deltagelse i konkurrencer eller andre events 
Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events
Oversigt over købshistorik 
Statistik og analyse af trafik på hjemmesiden 
Tilmelding til lagerupdates


Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke. 

Notabene fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside, og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart. 

Læs mere i vores cookiepolitik, som du kan finde her.


Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.


Overladelse til andre databehandlere

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det fragtfirma vi anvender. Ligeledes overlades dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Notabenes vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Notabenes vegne og i overensstemmelse med Notabenes instruks. 


Overførsel til tredjeland

Dine personoplysninger overføres til USA, da Notabene benytter sig af serviceydelser fra Mailchimp, som har tiltrådt det såkaldte EU-U.S Privacy Shield Framework. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA, når virksomhederne har tiltrådt Privacy Shield Framework. Du kan læse mere på www.privacyshield.gov.


Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af punktet om anvendelse af personoplysninger. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form. Oplysninger som vi behandler i forbindelse med køb opbevares 5 år i overenstemmelse med reglerne i bogføringsloven. 


Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.


Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.


Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig. 

Vær opmærksom på, at disse rettigheder i nogle tilfælde kan være begrænsede. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte os på +45 33 13 38 13.


Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på webshop@notabene.dk eller + 45 33 13 38 13 alle hverdage mellem kl. 10 - 14.

 

Ændring og sletning af oplysninger

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på webshop@notabene.dk eller + 45 33 13 38 13 alle hverdage mellem kl. 10 - 14.


Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Opdateret den 25. maj 2018.  

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok