Notabene Shoes

        
EN

Cathrine Urhammer

Hos Notabene, er vi fascineret af stærke kvinder, der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er nu og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med, når kreativ direktør og co-founder af LOAD Creatives Cathrine Urhammer fortæller. 

 

Cathrine U 

Hvad får dig ud af sengen om morgenen? 

En friskbrygget kaffe er altid en sikker vinder, og ellers er det selvfølgelig min dreng på 3 år som sørger for at ingen i husstanden får lov at sove længe. Om sommeren kan jeg også godt lide at starte dagen tidligt med en rolig løbetur, hvor jeg kan samle tankerne og mine opgaver for dagen inden det går løs.

Hvad karakteriserer dit liv lige nu? 

Travlt, kaotisk og sjovt. Jeg mangler dog generelt flere timer på døgnet. På hjemmefronten er vi i fuld sving med en total gør-det-selv renovering af en gammel lejlighed på Vesterbro, der trænger til en meget kærlig hånd. Karrieremæssigt nyder jeg endelig at have fundet min hylde og at kunne få lov til at arbejde med nogle helt fantastisk dygtige, kreative og inspirerende mennesker hver eneste dag. Jeg elsker at gå på arbejde og jeg er meget stolt af det arbejdsmiljø som jeg og min partner har bygget op omkring vores forretning.

Hvordan finder du din work/life balance? 

Jeg prøver og øver mig rigtig meget i at være i nuet, og så prioriterer jeg min familie rigtig højt. At være selvstændig betyder at jeg til tider ender med at sidde og arbejde på computeren om aftenen, og derfor er det vigtigt at få etableret nogle faste arbejdsrammer. Ellers ender man med at køre sig selv helt ud over skrænten – og det går ikke. Heldigvis så har jeg en masse dejlige venner og så kan en flaske vin hjælpe på mange ting.

Har der været et vendepunkt der har været med til at definere den kvinde du er i dag? 

Det helt store vendepunkt har helt sikkert været da min lille dreng kom til verden. At blive mor var et stort vendepunkt for mig. Kort efter valgte jeg også at sige mit fuldtidsjob op, og starte op som selvstændig. At blive mor gjorde at jeg havde brug for at være min egen boss i mit liv, og selv kunne styre mine tider og hvornår jeg kunne få lov at fx aflevere og hente mit barn i institution. 

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Jeg er stor fan af naturen og vandet, og især under Corona kunne jeg bruge den på en hel anden måde end jeg tidligere har gjort. Når man er by-pige, er der noget helt terapeutisk ved at komme ud til stranden eller gå en tur i skoven. Det har jeg aldrig værdsat så meget som jeg gør nu.

Cathrine Urhammer

 
Notabene Logan

Notabene Logan

Special Price DKK 1.365,00

Regular Price: DKK 1.950,00

Notabene Logan

Notabene Logan

Special Price DKK 1.295,00

Regular Price: DKK 1.850,00

Notabene Logan

Notabene Logan

Special Price DKK 1.295,00

Regular Price: DKK 1.850,00

 

flere artikler

>>