Notabene Shoes

        
EN

Cecilie Lassen

Hos Notabene er vi fascinerede af stærke kvinder der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er i dag og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med, når tidligere balletdanser og tv-vært Cecilie Lassen fortæller. 

 

cecilie Lassen
 

Hvad karakteriserer dit liv lige nu?

En påbegyndt ny æra, nyt hus, ny by og nye mål.

Hvordan finder du din work/life balance?

Der var engang, hvor jobbet fyldte ALT, men efter jeg har fået min søn er der opstået en helt naturlig hverdag, hvor jeg prioriterer hjemmelivet over karriere og festivitas. Det føles som det rigtige lige nu, at være mest muligt sammen med ham, og skubbe egoet lidt til side.

Har der været et vendepunkt der har været med til at definere den kvinde du er i dag?

Mit liv som Kgl. Danserinde er blevet en del af min DNA. Teatret har været med til at definere mig siden jeg var 7 år gammel, men mødet med kærligheden og moderskabet har defineret mit videre perspektiv og givet mig rygrad og mandsmod.

Hvad inspirerer dig for tiden?

Jeg er meget opslugt af min have og af plantelæren, og det terapeutiske arbejde som ligger i at beskære, vande, så og gøde.

inspirationinspiration

inspiration

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok