Notabene Shoes

        
EN

Anja Gildum

Hos Notabene er vi fascinerede af stærke kvinder der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er i dag og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med når agent, caster og co-founder af Moon Mgmt, Anja Gildum fortæller. 

 

Anja Gildum 

Hvad får dig ud af sengen om morgenen? 

Ballet eller yoga timer, eller mine to døtre Rita og Susan som skal ud af døren og i skole.

Hvad karakteriserer dit liv lige nu? 

Travlhed på arbejde, ro på hjemmefronten :-)

Hvordan finder du din work/life balance? 

Jeg syntes det er rigtig svært men har de sidste par år dyrket en del yoga, og uden at jeg skal lyde alt for hellig og spelt-agtig, så hjælper det mig virkelig med at holde hovedet koldt og få adskilt arbejde og fritid. Jeg syntes jeg er blevet bedre til ikke at tænke på arbejde når jeg er sammen med mine børn eller veninder, selvom det selvfølgelig stadig sker - når man har sit eget vil det nok altid fylde lidt mere.

Har der været et vendepunkt der har været med til at definere den kvinde du er i dag? 

Ja, eller vendepunkt er det måske ikke. Men min mand og mine to piger og vores tid i Paris er klart en stor del af hvem jeg er i dag. (Jeg mødte min mand i Tokyo, men han er fra Paris og der har vi boet sammen i 15 år før vi flyttede til København for to et halvt år siden). 

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Farver og kvalitet. Jeg er nok en meget klassisk person hvad angår trends. Jeg har en “grund stil” som bevæger sig lidt i forskellige retninger - alt efter hvordan modebilledet ser ud. Det er meget vigtigt for mig at købe god kvalitet og jeg har generelt mine ting i lang tid.

Udover det jeg lige har nævnt, så inspirerer bæredygtighed mig virkelig også meget. Jeg ved godt det er meget trendy at nævne, men det er en ting der har ligget mig på sinde meget længe og som jeg prøver at implementere både derhjemme og i min business. Det er svært når man arbejder i denne branche, men jeg er sikker på at det kan lykkedes både miljømæssigt, men også menneskeligt!

inspirationinspirationinspirationinspiration

flere artikler

>>