Notabene Shoes

        
EN

Marie Von Ahm

Hos Notabene er vi fascinerede af stærke kvinder der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er i dag og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med når vinekspert og specialist i Luxury Marketing Marie Von Ahm fortæller. 

 

Marie

Hvad får dig ud af sengen om morgenen? 

Jeg elsker mit liv og glæder mig til hver en ny dag, hvilket i sig selv får mig til at springe ud af sengen sprængfuld af energi og positive vibes. Jeg har gang i en masse fede projekter rent professionelt og sammen med mennesker jeg nyder at arbejde med. Jeg afsluttede et par større projekter i udgangen af sidste år og har brugt det første kvartal af 2019 til at sætte gang i flere større ting, der kan holde mig travlt beskæftiget de næste par år frem. 

Især én ting giver mig virkelig meget mental energi og overskud i øjeblikket og det er mit samarbejde med Champagne Boërl & Kroff. Den ultimative luksus Champagne! En lang historie og det vildeste eksempel på ren karma! 

Jeg var med i lanceringen af denne Champagne globalt tilbage i 2009 og besluttede mig for at købe en andel af forretningen i 2012. Desværre ragede jeg uklar med den ene af de 3 andre ejere i 2016 og valgte at forlade brandet og sælge mine andele tilbage, hvilket blev en både dyr og smertefuld proces med advokater etc. Jeg har siden fulgt brandet fra sidelinien og i den grad savnet at være en del af det siden jeg trak mig ud.

Lige inden jul sidste år ringer så en af de andre ejere til mig, en gut jeg altid har haft dyb respekt for, men som dengang ikke var aktivt involveret i driften. Han fortæller mig at han nu har overtaget rollen som CEO og sparket ham jeg ragede uklar med ud! Han undskylder for sit ”fravær” dengang og ville blot fortælle mig hvor stor en rolle jeg altid har haft for kreeringen af brandet og at jeg altid vil være en del af ”vores” historie… Jeg blev dybt rørt og kunne mærke den dybeste lyst til at komme tilbage! 3 måneder er gået siden da og vi har nu netop underskrevet en ny aftale! Og jeg som ellers ikke tror på hverken skæbne eller karma smiler stort når jeg tænker på min historie med Boërl & Kroff… ”Some things are simply meant to be!” 

Hvad karakteriserer dit liv lige nu? 

Forandringer, ændringer og udvikling! Jeg startede som selvstændig for præcis 10 år siden og har netop nu følelsen af at jeg er ved at ”blive voksen” som virksomhed. Jeg ser mig selv træffe en hel anden type af valg end tidligere og fokuserer på mere meningsfulde arbejdsprojekter. Ting som giver mig mere værdi end blot penge på bankkontoen. Jeg stresser mindre end tidligere, rejser en hel del mindre og hviler markant mere i mig selv. Det er som om jeg langt om længe og helt naturligt vælger en anden slags projekter til, og især projekter hvor jeg arbejder sammen med mennesker jeg nyder at omgive mig med. Den humane faktor bliver vigtigere og vigtigere for mig, hvor jeg tidligere nærmest kun kiggede efter tallet på bundlinjen. 

Hvordan finder du din work/life balance?

Sport, venner, familie og natur! Som nævnt ovenfor er mit liv pt i en markant bedre balance end tidligere. Først og fremmest rejser jeg markant mindre og er nede på ca. 120 dage om året mod 250+ dage nogle år tilbage! Det giver mig ro og overskud at tilbringe mere tid hjemme i min elskede lejlighed og by, plus mere tid til andet end arbejde. Jeg har altid dyrket meget sport, men har de sidste 3 år intensiveret træningen, da jeg er gået i gang med dyrke kickboxing (igen). Jeg træner 2+ timer dagligt når jeg er hjemme og nyder den energi det giver mig. Desuden tilbringer jeg markant mere tid sammen med mine skønne venner og familie og er blevet rigtig god til at glemme mobil og computer og disconnecte totalt. 

Har der været et vendepunkt, der har været med til at definere den kvinde du er i dag?

Som skrevet ovenfor er jeg i fase i øjeblikket hvor jeg føler at jeg er ved at blive ”voksen” rent professionelt. Jeg ”er” mit arbejde og definerer mig også personligt ud fra mit professionelle liv. Så det betyder også, at jeg rent personligt er i en tid med mange ændringer. Jeg vil nærmere kalde det en fase fremfor vendepunkt, men det er faktisk lige nu at jeg føler at jeg for alvor er ved at nå helt ind til kernen af hvem jeg er, såvel professionelt som privat. 

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Jeg har en god håndfuld af mennesker i mit liv, såvel privat som professionelt, som jeg drager megen inspiration, styrke og energi fra. Mennesker der kender mig indgående og som er gode til at støtte mig, men i den grad også sparke mig venligt bag i når det er nødvendigt og som tør at sige deres mening når de mener jeg har behov for at høre den. Desuden giver det mig inspiration og dyb lykkefølelse hver dag at ”være mig” og leve mit liv…. Jeg føler mig gudbenådet heldig hver morgen jeg vågner og tager ofte lige et øjeblik for at lade den følelse virkelig synke ind. Jeg har et fantastisk liv og vil leve det fuldt ud hver dag! Det er mit mantra 

inspiration

inspiration

inspiration

inspiration

flere artikler

>>