Notabene Shoes

        
EN

Saturday Shoe Shopping

SSS

Hvis du endnu ikke har været forbi vores faste månedlige event ‘Saturday Shoe Shopping’, er du hermed inviteret. Hos Notabene, er vi altid glade for at forkæle vores søde kunder - både nye og eksisterende, og du kan derfor komme ind og skåle weekenden ind sammen med os til vores faste lørdagsevent ‘Saturday Shoe Shopping’.

Til ‘Saturday Shoe Shopping’, som foregår den første lørdag i hver måned er det vores mål at kombinere prøvningen af sko med et lille glas bobler, en kold “Notabeer” eller en forfriskende lemonade. Vi serverer samtidig lækre salte og søde snacks der varierer alt efter tema og sæson. Du vil derfor til nytår blive tilbudt kransekage og champagne, i december julegodter og i sommermånederne kølende fristelser. 

Det vil være muligt fra tid til anden at deltage i konkurrencer til ‘Saturday Shoe Shopping’ hvor vi blandt andet udlodder et valgfrit par sko. Der er altså en masse gode grunde til at komme ind forbi butikken den første lørdag i hver måned. Vores uddannede personale vil, også på denne dag, stå klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det par sko, støvler eller stiletter du leder efter, til enten dig selv eller en du har kær.

Hvis du har spørgsmål omkring skopleje er du altid meget velkommen til at komme ind forbi butikken og spørge vores personale til råds. Du kan også finde svar på de mest gængse spørgsmål og gode råd i vores plejeguide: Tips og tricks til skopleje.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen til ‘Saturday Shoe Shopping’

Saturday Shoe Shopping

Nytår

 

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok