Notabene Shoes

        
EN

The SS19 Collection

A tale inspired by Eurasia

SS19 kollektionen sender tankerne til Østen og dets mange forskellige udtryk og formsprog. Østen er på mange måder lig med en følelse af zen og indre ro. En ro der giver modet til at turde skille sig ud fra mængden, og ikke bryde sig om hvad andre tænker - en form for antijantelov.

Den store diversitet i påklædning og stil, fra det legesyge Kawaii til et minimalistisk og underspillet formsprog. Denne kobling ses også i Spring/Summer kollektionen, der ikke forsøger at ramme én bestemt kvinde, én bestemt dag, men i stedet omfavner bredt.

Inspirationen bag SS19 kollektionen favner bredt med lige dele asiatisk legesyge og skandinavisk minimalisme, og tager derfor sit udgangspunkt i Eurasien som en underspillet reference. Fra lette silketørklæder der smyger sig om anklen, til multifarvede flettede lædermules der henleder til Tusind og én nat, de skulpturelle hæle der giver associationer til origami, samt de rå cowboystøvler der trækker linjer tilbage til østens nordvest, nærmere bestemt Mongoliet hvor de bliver brugt på hesteryg i traditionelle folkedragter. Denne sæson er den populære klassiker nyfortolket i kombinationer af python, ruskind og læder.

Kollektionen spænder bredt og kan ramme mange kvinder. Den røde tråd er som altid den høje kvalitet, det excellente håndværk og denne gang, den stærke inspiration fra Eurasien.

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok