Notabene Shoes

        
EN

The AW19 Collection

aw19

Brigitte Bardot, Bianca Jagger og Catherine Deneuve er på mange måder et billede på 70’ernes frigjorte mode hvor stil i høj grad handlede om at skabe et statement, hvad enten man var iklædt store, vintage afghanerpelse eller ultra korte hotpants. Selvsamme frigjorthed og fantastiske personlige stil er inspirationen bag Notabenes AW19 kollektion.

Der er kvinder med god stil og så er der kvinder der formår at klæde sig så fantastisk at deres stil bliver ikonisk til stor inspiration for os alle. Hvem husker ikke Brigitte Bardot’s sexede, voluminøse hår og sorte sovekammerøjne, eller Farrah Fawcett i den uforglemmelige Charlie’s Angels? 70’erne var på alle måder et definerende årti, stærkt båret af 70’er kvinden - stærk, sexet og uforglemmelig.

Den samme ikoniske stil og styrke går igen i Notabene AW19-kollektionen hvor 70’er temaet er underspillet, men genkendeligt. Der er ikke meget “That seventies show” over støvlerne, i stedet viser den røde tråd sig særligt i lædermaterialerne som krokodille, kernelæder og ruskind samt det varme farvevalg med smukke nuancer af brun og mørklilla samt den klassiske sorte. Støvlerne tager udgangspunkt i en klassisk, men sexet silhuet, med over-knee versioner i den blødeste ruskind og læderstøvletter med klassiske stilethæle. Samtidig indeholder kollektionen cool pumps i krokodillepræget læder og sort pony.

Der er både referencer til den afslappede sexede 70’er kvinde og den mere rå og rockede kvinde der ønsker at skille sig ud fra mængden. Samtidig fortsætter cowboy-referencerne fra SS19-kollektionen videre ind i efteråret hvor klassikere som Anara og Khan fortsætter, godt suppleret af nye favoritter som Chaka og Keaton.

Sæsonens støvler, sko og stiletter er skabt ud fra at ønske om at de, ligesom de kvinder de er navngivet efter, kan blive ikoniske og helt uundværlige i enhver garderobe, for hvornår går man nogensinde galt i byen med et par høje krokodilleskindsprægede læderstøvler i varm cognac?

AW19-kampagnen er skudt i det smukke Bellevue Teater, tegnet af arkitektikon Arne Jacobsen i 1936, og fungerer som den perfekte kulisse. Cecilie Lassen er også denne gang ansigt for kollektionen, som Notabenes bud på en ikonisk kvinde anno 2019.

70's

70's inspiration

Udvalg af AW19 styles 

Notabene Angie

Notabene Angie

Special Price DKK 1.450,00

Regular Price: DKK 2.900,00

Notabene Jagger

Notabene Jagger

Special Price DKK 1.475,00

Regular Price: DKK 2.950,00

Notabene Raquel

Notabene Raquel

Special Price DKK 690,00

Regular Price: DKK 2.300,00

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok