Notabene Shoes

        
EN

The Concept Store

Kronprinsensgade 10, København K

butik

I det centrale København ligger Kronprinsensgade der emmer af liv og kreativitet.  Midt i gadens unikke sammensætning af brands og spændende butikker ligger Notabenes konceptbutik, som seks ud af ugens syv dage står til rådighed for de mange mode- og kvalitetsbevidste kvinder, der drømmer om et par af brandets klassiske og kantede kreationer.

Butikken bag den fine glasfacade er i harmoni med Notabenes klassiske univers og er indrettet med en luksuriøs simpelhed. Væggene er tapetseret med Martin Friis’ italienskproduceret high-end designs, der altid, uden undtagelse, afspejler tidens tendenser samtidig med at have en unik og genkendelig DNA der er indbegrebet af Notabene.

Rummets skandinaviske udtryk og minimalistiske facetter understøtter brandets visuelle identitet og tegner et klart billede af Notabene som det stilsikre valg.  

En hjælpende hånd

Notabenes stærke brandidentitet manifesterer sig ikke kun i butikkens glasklare udtryk, men ligeledes i butikkens nøje udvalgte ansatte, der altid står klar med professionel assistance for både nye som faste kunder.

Butikkens ansatte er klædt på til at vejlede om tidens trends og tendenser samt guide enhver fashionista til det helt rigtige valg af style og pasform, så alle der træder ind i Notabenes skounivers får den ultimative købsoplevelse. Derudover er man til hver en tid velkommen til at komme ind i butikken og prøve produkterne og finde den helt rigtige investering til sig selv eller nogen man har kær.

Skulle lysten til et par af Notabenes eksklusive sko opstå udenfor butikkens åbningstid, eller er det blot mere bekvemt at få leveret skoene direkte til døren, er webshoppen altid tilgængelig. Her finder man alle sæsonens nye styles samt skræddersyede vejledninger til både køb og pleje af de smukke lædervarer.

De fine butikslokaler huser også månedlige events hvor kunder og hele Notabenes ”Shoegang” inviteres til VIP-aftener, shoppeevents og lanceringer af de kommende kollektioner. 

hjælp

event

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok