Notabene Shoes

        
EN
top billede til blog oversigten

Community

Cathrine Urhammer

Cathrine Urhammer

"Karrieremæssigt nyder jeg endelig at have fundet min hylde og at kunne få lov til at arbejde med nogle helt fantastisk dygtige, kreative og inspirerende mennesker hver eneste dag"

Karo Dall

Karo Dall

"Efter hårdt arbejde fra min side af, er jeg blevet meget bedre til at lytte til mig selv. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget stærkere og jeg tør at stå ved mine valg og holdninger"

Monica Emilie Lynge

Monica Emilie Lynge

"Jeg har opdaget at jeg kan bruge min følsomhed som en styrke i hverdagen. I mit kreative arbejde kan jeg bruge den til at skabe stemninger, og i mit terapeutiske arbejde til at aflæse og forstå klienterne..."

Coco O

Coco O

"Mine følelser er jo faktisk min forretning.  Det kan være udfordrende, hvis jeg fx har en periode hvor jeg er nede - for så lider forretningen jo også. I de situationer kunne jeg godt ønske.."

Anja Monrad

Anja Monrad

"For mig er kernen til en god opfattelse af balance at afstemme forventninger med sig selv. Naturligvis skal der være balance, men jeg tror bare ikke nødvendigvis det drejer sig om..."

Rebecca Vera

Rebecca Vera

"Det var på mange måder vendepunktet til at springe ud i Veras. Jeg ville skabe mine egne rammer for en hverdag, hvor den vigtigste ingrediens var, at jeg og mine medarbejder havde det godt. Det er vigtigt for mig at..."

Marie Von Ahm

Marie Von Ahm

"Jeg føler, at jeg er ved at blive ”voksen” rent professionelt. Jeg ”er” mit arbejde og definerer mig også personligt ud fra mit professionelle liv. Så det betyder også.."

Anja Gildum

Anja Gildum

"Jeg syntes jeg er blevet bedre til ikke at tænke på arbejde når jeg er sammen med mine børn eller veninder, selvom..."

Neel Rønholt

Neel Rønholt

"Jeg hælder mere og mere mod "simple living" og ro og natur og hjemmetid. Naturligvis kombineret med mit skønne arbejde..."

Yael Freifeldt

Yael Freifeldt

"Et andet vendepunkt i mit liv, var da jeg blev selvstændig for 5 år siden. Det var et drøm jeg havde haft i mange år, som..."

Cecilie Lassen

Cecilie Lassen

"Der var engang, hvor jobbet fyldte ALT, men efter jeg har fået min søn er der opstået en helt naturlig hverdag, hvor ..."

>>