Notabene Shoes

        
EN

Julehandel 

Forlænget returret

Notabene tilbyder forlænget returret ved køb af julegaver på www.notabene.dk. Når du handler på vores webshop har du altid 14 dages fuld returret, men ønsker du at være tidligt ude med julegaverne giver vi dig fra 23. november muligheden for at returnere dine julegaver frem til og med den 6. januar 2019. Bemærk at julegaver kan returneres i vores butik på Kronprinsensgade, men at der, afhængig af betalingskort, kan gå et par dage inden er synlige på kontoen. Pengene kan af sikkerhedsmæssige årsager kun tilbagebetales til det registrerede betalingskort der er anvendt ved køb.

Hvad angår køb foretaget i vores Concept Store gives pengene altid retur i 14 dage fra købsdatoen mod forevisning af kvittering. Derudover tilbyder vi fra 23. november ombytning til anden størrelse/style eller udstedelse af tilgodebevis frem til og med den 5. januar.  

Gavekort

Er du i tvivl om hvad du skal give i gave eller hvilken størrelse som er den rette? Et gavekort til Notabenes webshop giver modtageren mulighed for selv at finde frem til den helt rigtige sko og størrelse. Beløbsstørrelsen defineres af gavegiver og selve gavekortet fremsendes med posten i fin emballage og indpakning. Af gavekortet fremgår en rabatkode som skal anvendes ved checkout. Bemærk at gavekortet kun kan benyttes online. Køb dit gavekort her.

Frist for bestilling

Vær opmærksom på at sidste frist for bestilling af julegaver online er onsdag d. 19. december kl. 12.00. Der tages forbehold for eventuelle lagerfejl eller udsolgte varer.  

Gaveindpakning

Hos Notabene sørger vi altid for at pakke dine julegaver smukt ind, så de er klar til at blive lagt under juletræet. Ved bestilling på www.notabene.dk skal du blot huske at afmærke feltet ”tilføj gavepapir”. Denne service er gratis. Bemærk! Denne service tilbydes fra den 26. november.

Udvidede åbningstider i butikken

Torsdag d. 20. december: 10-18 
Fredag d. 21. december: 10-19
Lørdag d. 22. december 10-17
Søndag d. 23. december: 11-16

Mandag d. 24. december: Lukket
Tirsdag d. 25. december: Lukket
Onsdag d. 26. december: Lukket 
Torsdag d. 27. december: 10-18 
Fredag d. 28. december: 10-19
Lørdag d. 29. december: 10-17
Søndag d. 30. december: Lukket

Mandag d. 31. december: 10-14 (Eksklusivt Nytårsevent i butikken)
Tirsdag d. 1. januar: Lukket

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok