Notabene Shoes

        
EN

Karo Dall

Hos Notabene er vi fascinerede af stærke kvinder der kan, vil, og tør forfølge deres drømme både i arbejds- og privatlivet. De kvinder, som på hver deres måde inspirerer os med deres vilje og kunnen. Vi har spurgt disse kvinder hvad der inspirerer dem, hvad der har ledt dem til der hvor de er i dag og hvad der får dem ud af sengen om morgenen. Læs med, når Fashion blogger & influencer Karoline Dall fortæller.

 

Interview med fashion blogger og influencer karo dall

Hvad får dig ud af sengen om morgenen? 

Jeg er total A menneske, og har generelt ingen problemer med at komme ud af sengen om morgenen. Og så er det fantastisk, at det endeligt er lyst om morgenen og solen skinner, som giver mig en masse energi! Derudover har jeg gang i mange spændende projekter for tiden, som jeg hver dag glæder mig til at gå i gang med!

Hvad karakteriserer dit liv lige nu?

På nuværende tidspunkt får jeg brugt en masse tid hjemme grundet den verdensomfattende Corona situation. Jeg får selvfølgelig lavet en del arbejde, men bruger også meget tid sammen med min kæreste og på små hyggelige ting, som vi ofte ikke har tid til i hverdagen. Jeg prøver at holde hovedet højt og få det bedste ud af situationen, og nyder faktisk, at der er plads til at komme lidt ned i gear for en gangs skyld.

Hvordan finder du din work/life balance?

Egentlig synes jeg jo at mit arbejde er lidt en livstil, hvorfor det nogle gange kan være svært at skelne mellem work/life balance. Jeg har aldrig 100% fri, men jeg synes heller ikke at jeg er 100% på job, da jeg ser mit arbejde lidt som en hobby.

Har der været et vendepunkt, der har været med til at definere den kvinde du er i dag?

Et klart vendepunkt for mig har været, da jeg startede hos en mindcoach for 2 år siden. Jeg har haft meget svært ved at sige fra og lytte til mine egne behov, hvilket tit har resulteret i, at jeg altid gjorde alt, for at please andre. Efter hårdt arbejde fra min side af, er jeg blevet meget bedre til at lytte til mig selv. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget stærkere og jeg tør at stå ved mine valg og holdninger uden at være fuld af undskyldninger - og dét er en kæmpe lettelse. 

Hvad inspirerer dig for tiden?  

For tiden føler jeg mig ret inspireret af den spirituelle verden — Både i forhold til mig selv og i forhold til, hvordan folk omkring mig er og gør. Der er altid meget mere bag folks facade og det synes jeg er mega interessant. Alt er ikke sort/hvidt, men der er mange facetter, som spiller ind.

flere artikler

>>

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok