EN

Notabene Shoes

Menu

Notabene Anara

DKK 2.995,00
Size guide

Mangler din størrelse?

Farver

Notabene Anara

Sort langskaftet westernstøvle i læder med rund snude og en chunky, mellemhøj hæl. Støvlen er prydet med dekorative stikninger og praktiske stropper på begge sider af skaftets western-inspirerede snit.

  • Produceret i Italien
  • Fri fragt til dansk og svensk adresse
  • Hurtig levering - alle ordrer behandles på hverdage indenfor 24 timer med forventet 1-2 dages leveringstid
  • 14 dages returret på alle online ordrer
  • Mulighed for afhentning og returnering i vores butik i København K
  • Kundeservice mandag - fredag kl. 10-14, tlf. 33133813
  • Sikker betaling gennem ePay betalingsmodul

• Hæl: 5,5 cm
• Sål: Fuld lædersål
• Normal i størrelsen

For yderligere information angående størrelse, pasform og andre spørgsmål klik MERE INFO.

Du kan både skrive til os på engelsk og dansk.

Tak for din henvendelse. Vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Ups, noget gik galt. Prøv venligst igen eller kontakt os på webshop@notabene.dk

Udfyld venligst felterne korrekt

Size Guide

Mål

Såfremt andet end “Normal i størrelsen” er angivet, afviger størrelsen i forhold til målene angivet i skemaet nedenfor. Derfor anbefaler vi, at der også tages højde for dette når den rette størrelse vælges.

Den valgte sko er: Normal i størrelsen

EU Størrelse CM
35 21,4
35,5 21,9
36 22,2
36,5 22,5
37 23
37,5 23,5
38 23,8
38,5 24,1
39 24,6
39,5 25,1
40 25,4
40,5 25,9
41 26,2
42 27,1

Hvis du har spørgsmål til størrelse eller pasform er du velkommen til at kontakte vores butikspersonale på tlf. +45 33 13 38 13. Skulle du mod forventning bestille den forkerte størrelse, tilbyder vi gratis ombytning til danske og svenske adresser.

Sådan finder du dit mål

Sørg for at tage målet stående og evt. med de strømper du vil bruge i dine nye sko.

Mål din fodlængde ved at placere en lineal på gulvet langs indersiden af din fod. Tag målet fra bagsiden af hælen til spidsen af din længste tå. Du kan med fordel placere et objekt bag hælen og foran tåen for nemmere at få det korrekte mål.

Brug ovenstående skema for at konvertere dit mål til din korrekte størrelse. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, anbefaler vi at du vælger den største.

Disclaimer

Vær opmærksom på, at et todimensionelt måleværktøj som en lineal, kun giver et vejledende bud på den rette skostørrelse, da målet ikke medregner bredden og højden af din fod. Vær også opmærksom på, at vores leverandører bruger forskellige læster til at konstruere vores sko, og at størrelsen derfor kan variere en smule, styles og typer imellem. Såfremt andet end “Normal i størrelsen” er angivet under mål på produktsiden, afviger størrelsen i forhold til målene angivet i skemaet ovenfor. Derfor anbefaler vi, at der også tages højde for dette når den rette størrelse vælges. Skulle du mod forventning bestille den forkerte størrelse, tilbyder vi gratis ombytning til danske og svenske adresser.

x

Ved fortsat at bruge sitet accepterer du vores cookiepolitik. Husk at du til enhver tid kan tilbagekalde samtykket til behandling af cookies. Læs mere her.

ok