Notabene Shoes

        
EN

para

Om os

Notabene har i over 20 år haft æren af at kunne levere sko til den kvalitetsbevidste og modeinteresserede kvinde og vi kan med stolthed sige at selv med mere end 20 års erfaring indenfor skoproduktion er vi fortsat i konstant udvikling. Vores ønske har altid været at gå forrest og dermed følge tidens tendenser samtidig med at bibeholde vores DNA og vores klassiske æstetik.

Vores sko er designet i København af manden bag Notabene, Martin Friis, med stor fokus på materialer, kvalitet, kreativitet og komfort. Skoene bliver til på særligt udvalgte familieejede fabrikker i Italien under de bedst tænkelige arbejdsmæssige forhold. Vi går ind for bæredygtighed og bruger 100% europæiske naturmaterialer, der alle er biprodukter af fødevareindustrien og naturen. Det mener vi er det mest ansvarlige når man arbejder med skind, læder og pels. Alle sko er skabt i hånden med stor respekt for det stolte håndværk og de traditioner, der er gået i arv gennem flere generationer.

For os handler det om, at mode skal gå hånd i hånd med ansvarlighed. Vi skaber sko i ordentlige materialer med det formål, at de skal kunne holde til flere sæsoner. Vi lancerer desuden hver sæson også et stofnet for at slippe for emballage i plastiske materialer, som vi håber vores kunder vil genbruge.

Vi stræber efter altid at kunne vejlede vores kunder bedst muligt og derved sikre, at de forlader butikken fuldt ud tilfredse. Hvad enten det er med et par nye sko eller blot et godt råd til pleje og vedligeholdelse af et par derhjemme. Vi vægter service utrolig højt, og med stor respekt for vores sko og håndværket bag dem forsøger vi altid at guide vores kunder og give dem en unik oplevelse hver gang de besøger os. Som et nyt kapitel i Notabene næsten 20-årige historie, har vi igennem det sidste år udvalgt en række eksklusive butikker til at repræsentere vores brand. Vi kan derfor med stolthed sige, at der i dag forhandles Notabene flere steder i Danmark samt i Sverige og Norge. Se den fulde forhandlerliste her.

 
>>