Area Sales DK // B2B

Bliver du drevet af at skabe vækst gennem solide kunderelationer? Og drømmer du om at være en del af en uformel arbejdsplads med et ambitiøst team i højt humør på, hvor vores fælles mål er at nå nye højder i alt hvad vi foretager os?
Så kunne du være vores nye kollega, og hende/ham vi drømmer om snart at møde! 

Notabene er et dansk skobrand, der i år kunne fejre 25. års jubilæum. Vi har fra første dag været drevet af lysten og passionen for, at skabe elegante sko i de lækreste og mest eksklusive materialer og med en komfort ud over det sædvanlige. Vi er en virksomhed i udvikling, med mange jern i ilden og med en stab af kompetente og dedikerede medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores kunder hele vejen rundt.

Din erfaring og dine kompetencer er alpha omega - Vi forestiller os at du allerede har et solidt netværk og et godt ry i branchen. Det er vigtigt, at du som person har et stort servicegen, et proaktivt salgsdrive og en god forretningsforståelse. Vi ønsker at opbygge langvarige samarbejder med vores kunder, der gavner både dem og os.

Blandt dine primære opgaver og ansvarsområder vil være at:

  • Optimere og udvikle samarbejdet hos vores eksisterende kunder
  • Åbne døre og maksimere potentialet på nye kundesegmenter
  • Rapportere på performance og sikre at du / vi når vores målsætninger
  • Produkttræning og sikre at vores kunder er klædt på til at vækste sammen med os

 

Derudover forventer vi, at du:

  • Er løsningsorienteret, motiveres af at skabe vækst og har en hands on approach i din hverdag.
  • Kan se muligheder og er i stand til at afdække og skabe behov hos eksisterende og nye kunder
  • Er organiseret, struktureret og trives i et job, hvor der både er rutiner og en masse nye opgaver
  • Kan begå dig hos alle typer af kunder og personligheder.
  • Har erfaring fra B2B-salg og med fordel også en interesse i sko- og modebranchen
  • Når du beskriver dog selv, er det med ord som nysgerrig, selvstændig, ansvarlig, målrettet, motiveret og kundefokuseret.

Hos Notabene samarbejdes der i hele teamet, men ansvaret for at komme i mål, er dit alene. For at lykkedes er det derfor vigtigt, at du er målrettet, selvkørende og initiativrig.

Organisatorisk vil du med ansvar for B2B-salget referere til vores direktør.
Rejseaktivitet kan ligge til stillingen, og omfanget kan variere fra sæson til sæson. Vores showroom er placeret i forbindelse med vores concept store i Møntergade, København K.

Stillingen er som udgangspunkt på 20 timer ugentligt, men vi går efter den helt rette kandidat og imødekommer ønsker heromkring bedst muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter kompetencer.

Send din ansøgning og CV til julie@notabene.dk med emnefeltet ”Area sales, DK”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Julie på julie@notabene.dk

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi finder det rette match.