Vi søger en part-time Sales Assistant til vores smukke concept store på Møntergade

I 25 år har Notabene designet og produceret sko af højeste kvalitet til den modebevidste københavnerkvinde. Virksomheden og brandet har i løbet af 2021 gennemgået en komplet 360 graders re-branding og flyttet konceptbutikken til Møntergade, hvor vi nu er klar til at arbejde med og indfri det store potentiale, som ligger i vores nye unikke univers og 25 års goodwill.

Til dette søger vi en energisk og motiveret assistance, der vil elske at arbejde med vores smukke sko i vores flotte konceptbutik i Møntergade. 

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Personligt salg og kundeservice på højeste niveau.
  • Merchandising samt butiks- og vinduesdekorationer.

Vi ser gerne at du har erfaring fra en lignende stilling, dog er dette ikke et must – blot du har den rigtige indstiling og attitude. Det vil være en fordel, hvis du allerede har kendskab til Notabene’s univers.

Som person er du:

Serviceorienteret, skarp og med et detaljeorienteret overblik. Du har en effektiv, systematisk og proaktiv tilgang til dit arbejde. Du er initiativrig og selvkørende, og du holder dig ajour omkring de nyeste modetrends. Sidst, men ikke mindst, har du et imødekommende og smilende væsen, som har lyst til at bidrage til den nære, gode og kollegiale stemning. 

Tiltrædelse:

1-15. juli 2022

Ansøgningsfrist:

Den 15. juni 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler, og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat til stillingen. 

Kontakt:

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og CV samt eventuelle relevante bilag til Underdirektør, Julie Westh, julie@notabene.dk mærket ”Sales Assistant, part-time”.