Kan du se dig selv i rollen som ansvarlig for N.B. Shoe Bar, er du en god vært, og trives du i en hverdag med vekslende opgaver – så læs med her.

Notabene søger en energisk og ansvarlig medarbejder til en deltidsstilling til N.B Shoe Bar i vores koncept butik på Møntergade.

Din fornemmeste opgave bliver at bemande og betjene vores unikke Notabene Shoe Bar, hvor vi servicerer, pudser og plejer kundernes sko samt udfører mindre reparationer samtidig med, at vi byder på bæredygtig vin og kaffe. Du skal tillige have et øje på hver finger og sikre, at alle kunder i butikken føler sig velkomne, og tage dig af diverse ad hoc-opgaver.

Erfaring og kendskab til skopleje er ikke et must – til gengæld skal du være god til at bruge dine hænder. Vi har al den viden, du skal bruge, og vil sikre dig en grundig oplæring. Du skal tilføje personligheden, selvtilliden og lysten.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i en nytænkende og anderledes konceptbutik, hvor du bliver en del af en sjov, dynamisk og kreativ arbejdsplads midt i København samt en del af et dedikeret team, der alle deler en stor passion for kvalitet og design. Du får mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vores kunder opfatter brandet – af samme årsag står det højt på din dagsorden, at kunderne går herfra med et smil på læben.

Som person er du meget service- og detaljeorienteret med et godt overblik. Du har en effektiv, systematisk og proaktiv tilgang til dit arbejde. Du trives i et hands-on miljø, og du kan lide at tage fra. Du er initiativrig, selvkørende og sidst men ikke mindst, har du et imødekommende og smilende væsen, som har lyst til at bidrage til den nære, gode og kollegiale stemning.

Notabene har i snart 25 år designet og produceret sko af højeste kvalitet til den modebevidste københavnerkvinde. Virksomheden og brandet har i løbet af 2021 gennemgået en komplet 360 graders re-branding og flyttet konceptbutikken til Møntergade, hvor vi nu er klar til at indfri det store potentiale, som ligger i vores nye unikke univers og 25 års erfaring.

Stillingen er en deltidsansættelse på 30-35 timer om ugen.

Løn efter erfaring og kvalifikationer.

 

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse og ser frem til at modtage din ansøgning på julie@notabene.dk