Notabene Shoes

        
EN

para

RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb har du en fortrydelsesret på 14 dage efter du har modtaget varen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Notabene på webshop@notabene.dk omkring din fortrydelse inden 14 dage efter du har modtaget varen. Varen skal som udgangspunkt returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den samt returneres i original emballage. Såfremt dette ikke er tilfældet eller varen har været håndtereret på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, tilbagebetales købsbeløbet kun delvist. 

Du er velkommen til at returnere dit køb I vores butik i stedet for at sende med post. Vær dog opmærksom på, at beløbet vil blive automatisk tilbagebetalt til det anvendte betalingskort og du vil modtage en email-kvittering på den angivne emailadresse. Ved returnering i butikken skal den vedlagte faktura medbringes som købsbevis.

Ved returnering via post bedes du vedlægge fakturaen samt en udfyldt returformular, som medfulgte i pakken da du modtog den. Vær opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur via post samt at pakken skal afsendes med omdeling.

Returadressen er:

Notabene
Kronprinsensgade 10
1114 København K

Bemærk, at såfremt pakken alligevel sendes uden omdeling, vil denne ikke blive afhentet og derfor sendt retur til afsender efter 14 dage.

Notabene tilbagebetaler købsprisen hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur eller 
senest 14 dage efter vi har modtaget dokumentation for din beslutning om fortrydelse samt dokumentation for varens returnering. Notabene tilbagebetaler kun returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes. Vær opmærksom på, at hvis du har betalt med Mastercard kan der gå op til to uger efter kreditering, før pengene er synlige på din konto.

>>