BETALINGSMETODER

Når du handler hos Notabene kan du betale med følgende kort:

- Visa/Dankort
- Dankort
- eDankort
- Visa Elektron
- Mastercard
- Mastercard Debit
- Maestro
- Eurocard
- Diners Club
- JCB

Du kan også betale med MobilePay.

Vi hæver først beløbet på din konto, når ordren er godkendt og sendt afsted fra os. Kvitteringen, som skal bruges ved eventuel returnering og reklamation, bliver leveret sammen med din pakke, hvorfor den derfor skal gemmes. Den e-mail du modtager fra os ved bestilling, er IKKE en kvittering og er derfor ikke tilstrækkelig i forbindelse med returnering eller reklamation.

Når du betaler med betalingskort hos Notabene, formidles dine kreditoplysninger via hjemmesiden til betalingsløsningen ePay på en sikker og krypteret SSL-forbindelse. Dine kortoplysninger er helt private og vil ikke blive delt med andre, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler. I tilfælde af at varen skulle udeblive, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

PRISER

Vores priser er fastsat i overensstemmelse med nuværende råvarepriser og med forbehold for eventuelle ændringer i valuta og moms. Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25 procent moms. Bliver momssatsen ændret, forbeholder vi os ret til at justere vores priser tilsvarende. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl samt udsolgte og udgåede varer. Kontakt os på webshop@notabene.dk såfremt du har yderligere spørgsmål til betaling.