Notabene Shoes

        
EN
top billede til blog oversigten

Notabene Journal

Karo Dall

Karo Dall

"Efter hårdt arbejde fra min side af, er jeg blevet meget bedre til at lytte til mig selv. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget stærkere og jeg tør at stå ved mine valg og holdninger"

Monica Emilie Lynge

Monica Emilie Lynge

"Jeg har opdaget at jeg kan bruge min følsomhed som en styrke i hverdagen. I mit kreative arbejde kan jeg bruge den til at skabe stemninger, og i mit terapeutiske arbejde til at aflæse og forstå klienterne..."

Coco O

Coco O

"Mine følelser er jo faktisk min forretning.  Det kan være udfordrende, hvis jeg fx har en periode hvor jeg er nede - for så lider forretningen jo også. I de situationer kunne jeg godt ønske.."

Sacchetto konstruktion

Sacchetto konstruktion

Sacchetto konstruktionen er på ingen måder ny, men en gammeldags skomagerkunst, der i dag stadig kun praktiseres af få fabrikker i Italien. Metoden stammer helt tilbage fra dengang, hvor langsommelighed og godt håndværk var en dyd.

Anja Monrad

Anja Monrad

"For mig er kernen til en god opfattelse af balance at afstemme forventninger med sig selv. Naturligvis skal der være balance, men jeg tror bare ikke nødvendigvis det drejer sig om..."

Fem podcast anbefalinger

Fem podcast anbefalinger

Vi lytter til dem på farten, eller når vi skal slappe af derhjemme. Til fordybelse og koncentration, samt til udfoldelse og inspiration: Podcasts — En af tidens helt store tendenser. Her kan vi helt uafhængigt af tid og sted..

The AW19 Collection

The AW19 Collection

Sæsonens støvler, sko og stiletter er skabt ud fra et ønske om at de, ligesom de kvinder de er navngivet efter, kan blive ikoniske og helt uundværlige i enhver garderobe, for hvornår går man nogensinde galt i byen med et par høje krokodilleskindsprægede læderstøvler i varm cognac?

Ballerinaskoens historie

Ballerinaskoens historie

Ordet ‘ballerina’ er egentligt italiensk for danserinde og den flade hæl, runde snude og det feminine design har klare referencer til de yndefulde balletdanserinders sko. Måske det også er derfor..

Kitten heels

Kitten heels

Derfor designede franske Roger Vivier i 1950’erne de første officielle ”kitten heeled” stilet sko under Diors vinger. Skoene blev fremstillet med en 3-4 cm, hvis ikke lavere, hæl for at de unge piger kunne ligne deres mødre...

Byens grønne pusterum

Byens grønne pusterum

Vi har fundet vores 5 favorit pusterum i København, der er perfekt til venindeturen, daten eller bare dig og dine favoritsange i ørene, så du i smukke omgivelser kan drømme sig lidt væk fra asfaltens varme. Du finder vores 5 anbefalinger...

Babouche feber!

Babouche feber!

Skoen er igennem de sidste århundreder rejst fra øst til vest og det har påvirket den oprindeligt marokkanske sko i mange forskellige retninger og har herigennem uundgåeligt sat sit præg på designet...

The Luxury collection

The Luxury collection

Den flamboyante Festa, har i samarbejde med Notabene, designet de smukke stiletter, der på alle måder når nye højder og som er perfekte til sommerens festivitas. De søjleformede hæle i ...

Saturday Shoe Shopping

Saturday Shoe Shopping

Hos Notabene, er vi altid glade for at forkæle vores søde kunder - både nye og eksisterende, og du kan derfor komme ind og skåle weekenden ind...

Museumsguide til København

Museumsguide til København

"Københavns fantastisk flotte og indbydende byrum er på mange måder en udstilling i sig selv og indbyder til smukke billeder og lange gåture. Men tager du et skridt længere ind i byen, opdager man hurtigt..."

Rebecca Vera

Rebecca Vera

"Det var på mange måder vendepunktet til at springe ud i Veras. Jeg ville skabe mine egne rammer for en hverdag, hvor den vigtigste ingrediens var, at jeg og mine medarbejder havde det godt. Det er vigtigt for mig at..."

Marie Von Ahm

Marie Von Ahm

"Jeg føler, at jeg er ved at blive ”voksen” rent professionelt. Jeg ”er” mit arbejde og definerer mig også personligt ud fra mit professionelle liv. Så det betyder også.."

Anja Gildum

Anja Gildum

"Jeg syntes jeg er blevet bedre til ikke at tænke på arbejde når jeg er sammen med mine børn eller veninder, selvom..."

Plejeguide: Skoens såler

Plejeguide: Skoens såler

En lædersål giver skoen et særligt eksklusivt udtryk, men disse såler kræver god vedligeholdelse for lang levetid...

Kend dine materialer

Kend dine materialer

Glat læder, også kaldet nappaskind, er ydersiden af kalveskindet, og det har derfor den fine glatte overflade. Af æstetiske årsager kan man præge skindet...

Neel Rønholt

Neel Rønholt

"Jeg hælder mere og mere mod "simple living" og ro og natur og hjemmetid. Naturligvis kombineret med mit skønne arbejde..."

Yael Freifeldt

Yael Freifeldt

"Et andet vendepunkt i mit liv, var da jeg blev selvstændig for 5 år siden. Det var et drøm jeg havde haft i mange år, som..."

Cowboystøvlens historie

Cowboystøvlens historie

Luk øjnene, og forestil dig lyden af heste der langsomt rider henover sletten, imens cowboyen...

Cecilie Lassen

Cecilie Lassen

"Der var engang, hvor jobbet fyldte ALT, men efter jeg har fået min søn er der opstået en helt naturlig hverdag, hvor ..."

Tips og tricks til skopleje

Tips og tricks til skopleje

Med rette viden, og lidt kærlighed, kan dine skos levetid forlænges med år. Og vi vil i denne guide give dig ...

Ny brand ambassadør

Ny brand ambassadør

Det lå ikke i kortene for Cecilie Lassen, at skulle tilbage til modens verden som model efter flere år på tv-skærmen som ...

The Concept Store

The Concept Store

I det centrale København ligger Kronprinsensgade der emmer af liv og kreativitet. Midt i gadens unikke sammensætning af brands og ...

The SS19 Collection

The SS19 Collection

SS19 kollektionen sender tankerne til Østen og dets mange forskellige udtryk og formsprog. Østen er på mange måder lig med en følelse af zen og ...

>>