NOTABENE MØNTERGADE

Hos Notabene er vi lokalt forankrede med dybe rødder i det københavnske, og København er et centralt element i vores DNA, der understreger det personlige og nærværende. Derfor er Møntergade lokationen også ganske særligt og nænsomt udvalgt, da vores omgivelser afspejler vores egne såvel som vores kunders værdier, livstil og personlighed. På Møntergade befinder vi os midt i et eklektisk mix af stærke, danske brands og restauranter, smukke bygninger og arkitektur samt en ganske særlig atmosfære, du ikke finder andre steder i byen.

Vi er derfor meget stolte af, at kunne invitere dig indenfor i vores nye concept store, Notabene Møntergade.

3 OPLEVELSER I ÉN BUTIK

Notabene Møntergade universet breder sig over tre etager, der tilsammen rummer vores kreative visioner, kærlighed til håndværk og design i kombination med vores årelange faglighed og viden inden for skomagerfaget. Alt dette er omhyggeligt smeltet sammen i et konceptuelt butiksformat, hvor vi står klar til at lytte, vejlede, inspirere og polere (JA, vi pudser også dine sko!).

PIT-STOP I N.B. SHOE BAR

Nyd en friskbrygget varm kop kaffe eller et køligt glas hvidvin, og indtag din plads i vores loungeområde eller gå på opdagelse i butikken, mens vi sørger for at pudse og pleje dine sko. Med N.B. Shoe Bar ønsker vi at tilbyde og formidle skopleje for alle; alle sko og mærker er velkomne, og vi sætter en ære i at shine selv de mest udtrådte sko op.