VORES MISSION

Med 25 års erfaring indenfor skobranchen producerer vi sko med kvalitet, komfort og tidløst design for øje. 

For os er det essentielt, at mode går hånd i hånd med ansvarlighed – lige fra den første skitse og gennem alle produktionsleddene til skoene er at finde i din garderobe.

Vi ønsker at medbringe positive forandringer i modebranchen ved at designe og skabe styles, der holder længe, og dermed ære traditionerne, håndværket og den know-how, der ligger bag hver enkelt sko.

Vi tror på, at perspektivet om et bevidst forbrug, hånd i hånd med tidløst design og godt håndværk, kan gøre en forskel - ikke bare for vores kunder, men også i branchen som helhed.

DESIGN

DESIGNED IN COPENHAGEN - MADE IN ITALY

Vi har det lokale på hjerte. Vores sko bliver designet på Møntergade og skabt på særligt udvalgte, familieejede fabrikker i Italien under de bedst tænkelige arbejdsforhold. 

Vores æstetik og design udspringer fra det skandinaviske stilafsæt, der kombinerer det underspillede og det uprætentiøse med det raffinerede og velovervejede. 

Vi er inspireret af kvinden, hvor moden ikke dikterer, men snarere inspirerer hendes stil. Hun forstår værdien af høj kvalitet og sko med lang levetid, på et bæredygtigt og æstetisk plan. Kvinden, hvor stil og påklædning forener komfort, funktionalitet og en underspillet elegance på naturlig vis.

I vores Studio, i butikken på Møntergade, er udgangspunktet kvalitet fra den første skitse på papiret, til udviklingen af den færdige sko. I Studio inviterer vi vores kunder til at tage del i designprocessen og få et unikt indblik i den kommende kollektion.

Vores designs skal kunne omfavne tendenserne i modebilledet kombineret med et tidløst, raffineret udtryk. Resultatet er en sko, der kan stå the test of time og rejse med kunden gennem sæsonerne.  

Effortless. Refined

QUALITY, PRODUCTION AND RESPONSIBILITY 

Vores sko er skabt i Italien af 100% europæiske naturmaterialer; alle biprodukter af fødevareindustrien og af naturen.  

For at minimere CO2-udledning ved flytrafik, transporteres alle vores sko udelukkende i lastbiler.

Vores æsker produceres af 90% genbrugspapir, som fremstilles i Toscana, tæt på skofabrikkerne, for at undgå at transportere tomme æsker. Al andet emballage brugt i butikken, såsom vores papirsposer, foldere, visitkort etc., er lavet i Europa i certificeret FSC-papir.

Vi er selektive og kritiske i vores valg af samarbejdspartnere i alle led. Det betyder også, at både kaffen og vinen i vores concept store er nøje udvalgt. Vores kaffe er nyristet og friskkværnet fra Coffee Collective, som handler direkte med kaffefarmerne for at sikre en fair betaling, der afspejler den høje kvalitet af produktet. 

Vores vin leveres af The Hidden Sea, en vinproducent med en mission om at fjerne 1 milliard plastikflasker fra verdenshavene før år 2030 igennem en lokal drevet oprydningsindsats, der skaber lokale arbejdspladser. For hver flaske vin vi serverer, fjerner vinproducenten 10 plastikflasker fra havet, som, igennem ReSea Project, genanvendes og dermed er med til at mindske produktionen af ny plast. 

Når vi, trods initiativer og forarbejde, ender med at have sko tilbage efter en sæson, sikrer vi, at skoene alligevel ender et godt sted; Hos Notabene har vi, siden 2015, årligt doneret overskudslagre til kvinder på tværs af landets krisecentre. Vi er glade for at kunne give en lille håndsrækning til de kvinder i en svær tid - og samtidig eliminere spild. 

BUY LESS, BUY BETTER

Vores mission er at skabe sko, der kan tages frem sæson efter sæson. Vi arbejder dagligt på at skabe de smukkeste sko, med den højeste komfort og sublim kvalitet, der, med den rette vedligeholdelse, kan bruges år efter år.

Vi ved at velplejet, nypudset og vedligeholdte sko skaber en indre velvære, så du kan træde ud i verden hver dag og føle dig ordentligt klædt på - fra top til tå.

Derfor tilbyder vi 6 måneders gratis skopleje i vores N.B. Shoe Bar i vores concept store på Møntergade ved køb af et par Notabene-sko. Her renser, pudser og plejer vores kyndige personale skoene efter alle kunstens regler, og giver kunden mulighed for at få et unikt indblik i skoplejen.

CARE, MAINTAIN & FULL CIRCLE

Vi arbejder hver dag for at skabe sko med lang levetid, som kan bruges igen og igen, år efter år. For at passe godt på dine sko, så de kan få et langt liv, er regelmæssig vedligeholdelse og den rette pleje essentielt. 

Vi ønsker at skabe en langvarig relation mellem vores kunder og deres sko. Vi ser det som et nødvendigt, kollektivt ansvar at skabe mindre spild, og at vi sammen skal arbejde hen imod en fremtid, hvor køb-og-smid-væk erstattes med mere langsigtede investeringer i ordentlig kvalitet, som med den rette pleje, vedligeholdelse og reparation kan holde til brug sæson efter sæson. Vi vil gerne opfordre vores kunder til at tænke langsigtet, så vores produkter bliver elsket og taget hånd om i mange år frem.

I vores N.B. Shoe Bar på Møntergade 19 pudser og plejer vi dine sko efter alle kunstens regler, og vi deler gerne ud af vores viden og ekspertise i plejen om netop dine sko - uanset mærke.

Når tiden er inde til at sige farvel, opfordrer vi til genanvendelse enten ved donation eller videresalg. Vi donerer selv restlagre hvert år, og du er også velkommen til at indlevere dine gamle Notabene-sko hos os, så sikrer vi, at de ender et godt sted.